28 Ocak 2011 Cuma

Zogi

Merhaba,

Bu kitabı okuduğumda o kadar beğendim ki, oğlumun kitaptan hoşlanmama riskinine rağmen aldım. Baş kahraman her ne kadar sevimli baksa da, bir ejderhaydı ve benim çocuğum söz konusu olduğunda, ejderhalar korkunç yaratıklardı. Kitabın kapağını görür görmez ilk tepkisi tahmin ettiğim gibi oldu. Ama ben bir taraftan da bu kitabı onunla paylaşmak istiyordum. "O zaman ben bakıcı ablamıza okuyacağım" deyip kitabı okudum. Kitabı öyle beğendi ki, ertesi gün yanıma geldi, "anne, ben Zogi'nin okunmasını istemediğim sayfalarına ataçla birleştirdim, diğer sayfalarını okuyabilirsin" dedi. Akıllı bıdığın bulduğu çözüme bakar mısınız? Kapattığı sayfa da, şövalye ile ejderhanın prensesi paylaşamadıkları, "-o benim, -hayır senin değil" diye tartıştıkları sayfaymış. (Arkadaşlarıyla yaptığı oyuncak çekiştirmecelerini hatırlattığı için stres mi oluyor nedir??) Artık "anne bana Zogiyi okur musun" diye kendisi istiyor. O yüzden kitabı, çocuğunuzun hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak almanızı tavsiye ediyorum. İyi okumalar dilerim..

Kitap Adı : Zogi
Yayınevi : Türkiye İş Bankası
Yazan : Julia Donaldson
Resimleyen : Axel Scheffler
Çeviren : Ali Berktay
Yaş Aralığı : Belirtilmemiş
Fiyatı : 12 TL







4 yorum:

  1. Merhaba,
    Blogunuzu love matters blogundan kesfettim ve geldim. Tanitimlariniz cok guzel, bilgi paylasiminiz icin cok tesekkur ediyorum kendi adima. Bebegim henuz kucuk ama ben yine de simdiden ufak ufak basliyorum kitap secimlerine. Bu nedenle takipte olacagim sizi :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. hosgeldiniz.
    yazdıklarımla faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana..
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  3. bu kitap benim de ilgimi çekti bence Ada'nın da ilgisini çekecek...hemen edinmeliyim...bu arada anlatımlarınız süper...bence harika bir blog olmuş....

    YanıtlaSil
  4. cok tesekkurler.
    hosgeldiniz..

    YanıtlaSil