19 Nisan 2011 Salı

Oyuncakçı Dükkanı

Merhaba,

Bu kitabın çizerinin ( Serap Deliorman ) çizimleri o kadar özgün ki 4,5 yaşındaki oğlum bile onu tanıyor. Geçen gün bu kitabı okurken " anne bak buradaki kızın annesi yolculuk kitabında da var " dedi. O zaman çizerin ismi dikkatimi çekti. Serap Deliorman'ın çizdiği bu kitap serisindeki kitapların hepsi, konu olarakta hikaye olarakta birbirinden güzel. O yüzden alıp okumanızı ısrarla tavsiye ederim. Ben de Oyuncak Dükkanı, Yolculuk ve Köpek Balığı Keskin var.

Kitabın konusu ise şöyle ;  Kahramanımız Duru, oyuncak almak istiyor. Annesi onu, ikinci el oyuncak satan bir dükkana götürür. İlk başta aldıkları palyaçoyu eski olduğu için sevmeyen ve oynamak istemeyen Duru, palyaço ile saatlerce oynayıp sirke gitmiş gibi eğlenince, oynamadığı eski oyuncaklarını, tamir edilip diğer çocukların oynabileceği şekle getirilmesi için oyuncakçı dükkanına götürür.

İyi okumalar dilerim..

Kitap Adı : Oyuncakçı Dükkanı
Yayınevi : Akademi Çocuk
Yazan : Hilal Üsküdar Gürbüz
Resimleyen : Serap Deliorman
Yaş Aralığı : 0-6 yaş
Fiyatı : 12 TL







2 yorum:

  1. Sevgili Harika Anne,yaklaşan anneler gününüzü şimdiden kutlamak geldi içimden.!ne güzel düşünüp keşfetmeye çıkmışsınız. Hakkımda yazdığınız güzel şeyler için ayrıca teşekkür ederim. Yapılan bir işin boşa gitmediğini biz böyle anlayabiliyoruz. O kitapların okunduğunu nasıl ellerde olduğunu şimdi daha güzel hayal edebiliyorum. Burda yazdıklarınız da benim bakış açıma bişeyler kattı. Tarzımın farkedilir olduğunu bilmek, bir çocuğun hoşuna giden bir şeye vesile olmak gibisi yokmuş:) İnternette Yolculuk kitabının kapak resmini ararken buldum sitenizi. Emeğinize sağlık.Takipçinizim.Sizin gözünüze çarpan değer bulan herşey elbet üretenlerden biri olarak benim için de öncelikli olacak.Belki birçok soruya da cevap olacak. Çok teşekkür ediyorum size...Sevgiler.. serap deliorman

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    Blogumu ziyaret ettiğiniz ve benimde naçizane yazdığım kitap yorumları ile bir etkimin olduğunu hissettirdiğiniz için teşekkür ederim.
    Boş beyaz bir sayfada böyle değişiklikler yapabilen ve güzel eserler ortaya çıkarabilen sizin gibi insanlar bence özel insanlardır ve takdiri her zaman hakediyorsunuz.
    Yeni kitaplarınızı da heyecanla bekliyoruz.
    Başarılarınızın devamını dilerim.
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil